Zorgmail – Tandarts van Zyl – LEEK

Zorgmail

Binnen de mondzorg is het uitwisselen van patiëntgevoelige gegevens een dagelijkse activiteit. Denk hierbij aan uitwisselingen van röntgenfoto’s, behandelverslagen en gehele patiëntendossiers bij overschrijving van een patiënt naar een andere tandarts. Daarnaast vindt er intercollegiaal overleg plaats met betrekking tot de beste behandeling van de patiënt, met onder andere de kaakchirurg, orthodontist, parodontoloog, tandprotheticus, tandtechnicus etc.

De medische correspondentie tussen deze zorgverleners vindt momenteel nog vaak plaats per post, e-mail of per telefoon. Met Zorgmail kan Tandartsenpraktijk van Zyl uw gegevens veilig versturen. Aangezien op uw offerte of verwijsbrief ook uw persoonsgegevens staan, zullen wij deze beveiligd gaan versturen via Zorgmail.

Wat betekent dit voor u?

U kunt ons gewoon e-mailen zoals u gewend was, naar e-mailadres info@tandartsenpraktijkvanzyl.nl

Als u een e-mail van ons krijgt met daarin een offerte of verwijsbrief, dan wordt deze gecodeerd verstuurd door Zorgmail. Dit ziet eruit zoals hieronder:

 

ZorgMail Secure e-mail
U heeft een beveiligd bericht ontvangen van Tandartsenpraktijk Van Zyl.
Door op ‘Bericht lezen’ te klikken, opent uw browser een webpagina en ontvangt u een toegangscode om het bericht te kunnen lezen.

Dit bericht is beschikbaar tot 1 augustus 2018. 

Bericht lezen
Werkt de link niet? Kopieer dan het onderstaande adres naar uw browser:
https://viewer.zorgmail.nl/api/redirect/message/WKOJNMSGQQGY3DSF643TMFHAAI
ZorgMail

 

Publicatiedatum: 17-10-2018


Terug naar overzicht